now I am preparing a very traditional Iranian food named" Abgoosht" . and I decided to teach you how to prepare this delicious food.
first let me explain that if you prepare this food in a special stone pot which is very famous in restaurant in Iran, it is called " Dizi" but I do not have that stone pot so I just prepare it in a regular pot:
here we go
(this amount is for 4 persons)Meat ........................................................... 1 kilogramPea and beans(white is better)................150 grams
Onion............................................................2 big size
Potato............................................................4 medium size
Tomato paste................................................3,4 table spoon
Pepper, salt, turmeric and cinnamon .......as you wish
Dried mint.....................................................1 table spoon
the method is in pictures:
baba damet garm ba in abgoshtet albate shenidan key bovad manande khordan
ReplyDeleteآبگوشت که قابل نداره عزیزم شما تشریف بیارید هرچی میل داشتید و براتون درست میکنم (البته اگه بلد باشم بلاخره من مثل شما هنرمند نیستم که) از مرحله آخرش نشد عکس بگیرم زود خوردیمش
ReplyDeleteمنم دلم آبگوشت خواست.. ولی تا آخر هفته وقت ندارم درست کنم)):
ReplyDeleteممنونم که سر زدی بهم نارگل جون...ان شاالله آخر هفته درست کن و در کنار خانواده محترمت نوش جان کنید مطمئنم آبگوشت شما بهتر از این میشه
ReplyDeleteبه به چه آبگوشتیییییییییییییییییییی
ReplyDeleteهوش از سرم پرید خواهررررررررررررررررررررر
دیگه دختر اون مادرم باشی باید دست پختت این باشه خانووووووووووووووم نوش جونتون. نظر دادن تو این بلاگسپوت چقده دنگ و فنگ دارهها
ReplyDelete@ تیلا جون
ReplyDeleteممنونم عزیزم که سر زدی...نه بابا تا برسه به آبگوشت و دست پخت خوب شما کلی راه داره...هنوز دارم درس پس میدم عزیزم